Wonenplus conceptReal Estate

KiC Consultancy heeft samen met de Woningstichting Wageningen en zorgondernemer Opella, de samenwerkingspartner van de Woningstichting Wageningen als het gaat om zorg, het concept Wonen Plus uitgewerkt.
Wonen Plus is een concept voor comfortabel Wonen en is bestemd voor senioren waarin zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal staan. Zorg op maat is dichtbij dankzij zorgonderneming Opella. Verder is van belang om onderscheidend te zijn door uitgebreide voorzieningen en services zoals een beheerder, een ontmoetingsruimte en activiteitenaanbod.
WonenPlus.jpg

Het Concept

Wonen Plus staat voor kwaliteit en is bestemd voor mensen die zelfstandig kunnen en willen wonen. Er is ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheden. Hierdoor kan men zo lang mogelijk in een veilige omgeving zelfstandig blijven wonen omdat Wonen Plus de nadruk legt op zelfstandigheid. Daarbij is een appartement binnen het Wonen Plus concept een comfortabele gelijkvloerse woning met een buitenruimte die voldoet aan de eisen en wensen van senioren en de eventuele hulpverleners. Door toepassing van moderne technieken, zoals domotica, is comfortabel en veilig wonen mogelijk.
Daarbij stimuleert Wonen Plus ontmoeten. Binnen de projecten die binnen het Wonen Plus concept worden ontwikkeld is de ontmoetingsruimte het sociale middelpunt van het gebouw, met een moderne en uitnodigende inrichting. Krachtig aan Wonen Plus is ook de buurtbeheerder. Hij is voor de bewoner het aanspreekpunt voor vragen of meldingen op het gebied van veiligheid, schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten en overlast.

Visie op .........